Om os

ArasonEvent er et familiefirma som siden 2018 har stået klar med telt-og eventløsninger for private og erhverv, som sørger for at levere alt uden I skal løfte en finger. Vi står for opsætning af telt, festpynt, arrangementer samt udlejning af alt lige fra telte og borde til gasovne, slushicemaskine, kaffemaskine, VIP-standere, røde løbere og meget mere.

ArasonEvent ejes af Benjamin og Marie som kommer fra Årslev og sammen har to børn. Marie har over 10 års erfaring inden for eventbranchen med speciale i kreative løsninger og tiltag. Benjamin sidder i forsikringsbranchen og er sammen med vores dygtige teltmontører med ude hos jer og opsætte telte, udstyr og sørger for at alt står snurrelige og går ikke derfra før I er tilfredse.

Har du ønsker til et arrangement, opfylder vi dem med glæde.

Kreativitet der ikke bliver glemt

Vi ligger en ære i at udfylde dine ønsker. Dette gøres med stor kreativitet samt respekt for dine behov. Har du brug for inspiration, kan du kigge på vores inspirationsside. Vil du holde et arrangement som ikke bliver glemt, kan du trygt overlade det til ArasonEvent.

Gode oplevelser for alle

Vores mål er, at sikre en god oplevelse for dig og dine gæster. Dette gør vi blandt andet gennem en flot og kreativ opsætning af alt lige telt til service. Der fås både udstyr til børnevenlige fester samt erhverv- og privatfester. Alt du har brug for til din drømmefest.

Hvad siger vores tidligere kunder?

“Super god service. Nogle fine og rare fyrer vi har med at gøre. jeg fik leveret beskidte gulv retur til dem, normalt skulle man betale for rengøring. Men Indehaveren var så flink, at jeg slap for en ekstra regning. Kan helt klart anbefale dem til alle!”

Phat Kuu

“Teltet vi lejede ved ArasonEvent fik stor ros af vores gæster for både at være helt hvidt og højt til loftet, men også fordi det var godt til at holde på varmen, så man ikke sad og frøs sidst på aftenen”

Ditte Lyng

“Alt var bare helt perfekt – gode produkter og super service. Det blev en have fest i luksusudgaven”

 

Per Andersen

Hvorfor os?

}

Altid noget nyt

Vi forsøger konstant, at forbedre vores kundeoplevelse. Dette medfører blandt andet nyt udstyr samt pakkeløsninger. Alt sammen for, at forbedre din oplevelse hos ArasonEvent. Har du bestemte ønsker, vil vi til hver en tid prøve at imødekomme dem.

Tilfredse kunder

Vi sætter stor pris på vores kunder og vil derfor give dem de bedste oplevelser. Alt bliver af den grund gjort med forsigtighed samt fokus på dine ønsker.

Z

Produkter af kvalitet

Vi leverer udelukkende produkter af god kvalitet. For at sørge for den bedste oplevelser, lever vores produkter op til enhver forventning vores kunder kan have. Udover levering, vil I få en kort gennemgang over ethvert produkt I bestiller.

v

Personlig assistance

Skulle du stå med nogle spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi sørger altid for en god service, når vi leverer og monterer jeres festpakke.

 

ARASONEVENT APS

Adresse: Næråparken 67, 5792 Årslev
Telefon: +45 2871 0540 / + 45 2393 5071

Email: kontakt@arasonevent.dk

CVR nr: 39565951