Om os

Arason Event er firmaet for dig, der vil holde et event uden at løfte en finger. Vi står for opsætning samt udlejning af alt lige fra telte og borde til gasovne, kaffemaskiner og meget mere. Har du ønsker til et arrangement, opfylder vi dem med glæde.

Kreativitet der ikke bliver glemt

Vi ligger en ære i at udfylde dine ønsker. Dette gøres med stor kreativitet samt respekt for dine behov. Har du brug for inspiration, kan du kigge på vores inspirationsside. Vil du holde en flot event, kan du trygt overlade det til os hos ArasonEvent.

Gode oplevelser for alle

Vores mål er at sikre en god oplevelse for dig og dine gæster. Dette gør vi blandt andet gennem en flot og kreativ opsætning af alt lige telt til service. Der fås både udstyr til børnevenlige fester samt voksenfester. Alt du har brug for til din drømmefest.

Hvad siger vores tidligere kunder?

“Super god service. Nogle fine og rare fyrer vi har med at gøre. jeg fik leveret beskidte gulv retur til dem, normalt skulle man betale for rengøring. Men Indehaveren var så flink, at jeg slap for en ekstra regning. Kan helt klart anbefale dem til alle!”

Phat Kuu

“Teltet vi lejede ved ArasonEvent fik stor ros af vores gæster for både at være helt hvidt og højt til loftet, men også fordi det var godt til at holde på varmen, så man ikke sad og frøs sidst på aftenen”

Ditte Lyng

“Alt var bare helt perfekt – gode produkter og super service. Det blev en have fest i luksusudgaven”

 

Per Andersen

Hvorfor os?

}

Altid noget nyt

Vi forsøger konstant at forbedre vores kundeoplevelse. Dette medfører blandt andet nyt udstyr samt pakkeløsninger. Alt sammen for at forbedre din oplevelse hos ArasonEvent. Har du bestemte ønsker, vil vi til hver en tid prøve at imødekomme dem.

Tilfredse kunder

Vi sætter stor pris på vores kunder, og vil derfor give dem de bedste oplevelser. Alt bliver af den grund gjort med forsigtighed samt fokus på dine ønsker.

Z

Produkter af kvalitet

Vi leverer udelukkende produkter af god kvalitet. For at sørge for den bedste oplevelser, lever vores produkter op til enhver forventning vores kunder kan have. Udover levering, vil I få en hurtig guide at ethvert produkt I bestiller.

v

Personlig assistance

Skulle du stå med nogle spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi sørger altid for en god service, når vi leverer og monterer jeres festpakke.

Hvem er vi?

Benjamin Gyldenfred

Indehaver

Marie Terkelsen

Indehaver

 

ARASONEVENT.DK / Adresse: Åbrinken 42, Odense SØ
Telefon: +45 28 57 74 54 Email: kontakt@arasonevent.dk

Hvis du er interesseret i at leje skal du ringe til +45 28 71 05 40 - Det er ikke længere muligt at handle på vores webshop. Luk