Babyshower

Inspiration Til Den Perfekte Babyshower

ArasonEvent hjælper dig med at holde den babyshower du/I står og skal planlægge.

Vi hjælper med alt lige fra planlægning, oppyntning og afvikling af babyshoweren, hvis det er det I ønsker. Du er velkommen til at tage et kig på siden for at få inspiration og ellers give os et kald, hvis du ønsker hjælp til pynt som ballonerbuer, kagebord, dekorationer, mv.

Vi skræddersyr babyshoweren efter jeres ønsker og behov, så den kommende mor får den bedste dag.

Vi leverer, opsætter og nedtager alt I Odense, Årslev og på hele Fyn. Ønskes der levering uden for Fyn, så tag kontakt for at høre om muligheder.

 

Dekoration 

bordopdækning

ArasonEvent sørger for, at udsmykke alle borde med service, duge, udsmykning, servietter og alt hvad der hører til for at skabe de smukkeste borde.

blomstervæg

En blomstervæg skaber den perfekte atmosfære og kan både bruges som dekoration eller som baggrundsbillede til gæsterne.

stativ til pynt

Vi kan levere et fint, kobberstativ pyntet med blomster, balloner, lys eller hvad du nu ønsker til jeres arrangement.

ballonbue

Smukke ballonbuer sætter prikken over i’et inden for oppyntning og skaber det perfekte look. Vi udsmykker ballonerne efter jeres ønske og leverer også ballonvægge.

bordpynt

Bordpynt er et must til babyshoweren, så der bliver skabt den helt rigtige stemning når den kommende forældre træder ind i rummet.  Kontakt os for at høre mulighederne inden for bordpynt.

blomster og lys

Vores samarbejds-partner inden for blomsterbinderi sørger for, at udsmykke hele dit venue med blomster, lys, vaser, mm. De kan lave alt inden for blomstervægge, svævende blomsterinstallationer, mm.

invitationer og takkekort

Vi sørger for at levere unikke bordkort, som kan laves i alle materialer og skrifttyper- samt størrelser. De kan laves som standard bordkort, drikkepinde med navn, akryl- eller træbordkort, papir-bordkort, og meget andet.

Siddepladser

Ønsker du en unik og smuk løsning, hvor gæsterne nemt kan finde deres pladser, så har vi de helt rigtige løsninger. Vi kan levere alt fra større stativer med bordpladser til simple skilte, både i akryl-plader, træplader, mm.

goodiebags

Goodiebags er en perfekt mulighed for at give jeres gæster et minde med fra aftenen.  Vi hjælper gerne med sammensætning af den perfekte goodiebag.

Skilte og menukort

ArasonEvent både leverer og udlejer velkomstskilte efter jeres ønske. Vi kan også hjælpe med andre former for skilte til baren, menukort, vejvisning, kageskilte, akryl kageopsats, og meget andet i de materialer I ønsker.

 Kagebord  

donut wall

En donut wall er et anderledes indslag til kagebordet, som ArasonEvent kan levere med smag og udseende efter jeres ønske. 

frugtbord

Ønsker I et lækkert, flot anrettet frugt bord, så står vores samarbejdspartnere klar til at levere og servere dette for jer. Vi sammensætter efter jeres ønsker. 

jordbær-servering

Få butlere ud til servering med lækre, overtrukne jordbær, hvor gæsterne vil blive introduceret til hele chokoladens fantastiske univers. 

Babyshower kage

Få den perfekte babyshower-kage leveret gennem vores samarbejdspartner. Vi sørger for, at levere den lækreste kage efter, gennem en detaljeret snak om ønsker, udseende og størrelse. 

kagebord

Vi står med et overdådigt kagebord med velsmagende kager tilpasset efter jeres behov og ønsker. Vi sørger naturligvis for kaffe og te til kagebordet, hvis dette ønskes. 

 Aktiviteter

Gæstebog

Ønsker I en unik gæstebog, hvor gæsterne kan placere deres fingeraftryk eller en unik personliglavet gæstebog, eller noget helt tredje, kan ArasonEvent hjælpe  med dette.

Ble-minder

Ønsker I at give den eller de kommende forældre et sjovt minde efter den lille er kommet, kan vi også hjælpe med sjove aktiviteter som huskes i lang tid og gør dagen sjov for alle.

 

 

Blekage

Mangler du den perfekte gave til den kommende forælder, så hjælper vi dig med at kreere en blekage ud fra dine ønsker og behov. 

photobooth

Sørg for at dagen ikke går i glemmebogen med billeder I kan gemme og mindes flere år efter. Husk at få sjove baby-photo props med som gør billederne endnu mere sjove.

Babyshower lege

Mangler du inspiration til sjove babyshower lege, så kontakt ArasonEvent, som har megen erfaring i sjove aktiviteter for den kommende forælder.

Børneområde

børneevents

Underhold børnene med kreative events, hvor ArasonEvent opstiller alt hvad der skal bruges og kan også stå for at sætte børnene igang og hjælpe dem. Vi kan stå for alle typer events, som ”Lav egen cupcake”, ”Mal et staffeli”, ”Lav hatte og masker” og meget mere.

ansigtsmaling

Vores dygtige og professionelle ansigtsmalere kommer og opstiller ansigtsmaling for børn med al udstyr, spejle, mapper med muligheder, mm.  

udendørs aktiviteter

Vi hjælper med sjove udendørs-aktiviteter for børn, så de underholdes mens festen kører videre. Vi kan opstille alt fra hulahopringe, sjippetov, bolde, hoppeborg, kongespil, og meget andet.

kreabord

Vi kommer og opstiller alt til det kreative bord som kan indehole tegnerulle, farver, tegnepapir, voksdug, ler, lim og sakse, sjove skabeloner og diverse underholdning. Bordet kan også indeholde diverse brætspil og malerbøger for børn.

legeområde

Med et børneområde, får småbørnsforældrene et break mens børnene kan boltre sig i børnelegetøj, legetæpper, boldbassin, skummøbler, mm., hvor de kan underholde hinanden. 

ballonklovn

En ballonklovn sørger for sjov underholdning for børnene og kan lave sjove figurer ud af balloner, som f.eks. sværde, hunde, hatte, osv. Derudover kan han også sørge for lidt trylleri undervejs.

danse-sjov

Få en uddannet danseinstruktør ud og underhold børnene med sjove danselege- og undervisning inden for blandt andet disko, hip hop, fortnite, dansemix, breakdance, dans for børn, MTV dans, osv.

mini biograf

Vi opstiller sofa, tæpper og projektor samt filmrulle med tegnefilm og disney-klassikere i et rum, hvor børnene har mulighed for at koble af fra festen. 

candy bar

En bord med slik og søde sager er noget som falder i god jord hos børnene. Vi leverer efter jeres ønske, også økologisk slik eller andre præferencer samt med handsker og skeer

børne-goodiebags

Lad ArasonEvent levere fine goodiebags i poser, kufferter, mm. til børnene med navn og med indhold, som f.eks. økologisk slik, tegneredskaber, legetøj og underholdning til børnene.

Tag kontakt

Har du nogen spørgsmål eller forespørgsler, så er
du velkommen til at kontakte os.

 

ARASONEVENT APS

Adresse: Næråparken 67, 5792 Årslev
Telefon: +45 2871 0540 / + 45 2393 5071

Email: kontakt@arasonevent.dk

CVR nr: 39565951